Wilt u in alle rust verblijven, doch op een boogscheut van zee en strand, is deze modern charmante woning voor u een ideale vakantieplek. Na uw zalige nachtrust en ontspanning in de vakantiewoning kan u alle richtingen uit om van een boeiende vakantie te genieten.

 

Met een ideale ligging, pal aan het duingebied “Plaatsduinen” en op een 800m van de zeedijk en strand, verblijft u een prachtige en zeer rustige plaats om uw vakantie door te brengen.

De mooie uitgestrekte omgeving van het achteraan gelegen duingebied leent zich uitstekend tot wandelen, mountainbike en paardrijden. Reeds na een wandeling van ~30 minuten dwars doorheen de duinen kan u aan Zee en strand van Oostduinkerke bereiken.

 

Niet alleen zijn vanuit deze locatie vele natuurwandelingen doorheen duinengebied en of natuurgebieden mogelijk, maar ook culturele bezienswaardigheden, museum en andere.

Voor de fietsers zijn hier prachtige fietsroutes via de vele mogelijke fietsknooppunten

 

Ook Golf liefhebbers (op wandelafstand), Tennisliefhebbers, Watersportliefhebber vinden in de nabije omgeving hun gading.

 

Deze vakantiewoning is eveneens een ideale uitvalbasis om te genieten van de vele faciliteiten in de nabije omgeving om van uw verblijf in Villa KARIN een droomvakantie te maken.

Wij hopen u eerstkomend te mogen verwelkomen!